Feszüljünk rá az egészséges életmódra!

Feszülős

2020\01\15 drbale 3 komment

Így hekkeld meg a drasztikus áremelkedést év elején!

hekkar2.jpg

Kellemetlen meglepetés érhet, amikor pár hét múlva besétálsz a kedvenc pékségedbe egy reggeli kakaós csigáért.

Tovább olvasom

Ezt már mentheted a karácsonyi sütis dossziéba!

 almas_c.jpg

Ezt most azoknak, akik már most rakosgatják össze fejben a karácsonyi menüsort. Egyszerű, olcsó hozzávalókból nagyon finom, karácsonyi hangulatú kekszet varázsolhatunk a vendégváró asztalra. Mellé egy tea vagy forró csoki, és már kezdődhet is egy végtelen beszélgetés...! (Magányosoknak pedig a Reszkessetek betörők...)

Tovább olvasom

Ilyen egy egészséges őszi ebéd

autunno-638x425.jpg

A fogyókúrát nem most kell elkezdeni. Novemberben a legfőbb szempont az étkezésben, hogy elegendő energiához jussunk az év végi hajrához, a lehető legjobban felturbózzuk az immunrendszerünket, hogy talpon maradjunk a gonosz vírusokkal szemben, és eléggé jóllakjunk, hogy a hosszú, sötét esték ne torkolljanak végtelen édesség nassolásba. De hogy teljesen érthetőek legyünk, példákkal mutatjuk meg, milyen egy egészséges őszi ebéd.

Tovább olvasom

Az igazi fényevők: min élnek a diabéteszes epebajosok?

strict-diet-concept-with-empty-space-fro-your-design_79075-5088.jpg

"Ne egyen zöldalmát, ne egyen zöldkörtét! Ne egyen zöldszilvát, ne egyen ribiszkét! Ne igyon hideget, ne igyon meleget! Ne igyon se forrót, ne igyon se jeget!" - szól a klasszikus. És ezzel még nincs vége: a tilalmak listája szinte végtelen azok esetében, akik egyszerre küzdenek diabétesszel és epebajjal.

Tovább olvasom