Feszüljünk rá az egészséges életmódra!

Feszülős

Ez lesz a kedvenc őszi sütid!

raw-vegan-carrot-cake-bars.jpg

Ízletes, szaftos vitaminbomba a nyers répatorta. Mindenmentes. Sütőt bekapcsolni nem kell. Csak azt nem értem, eddig hogy nem ezen éltünk?!

Tovább olvasom

Ilyen egy egészséges őszi ebéd

autunno-638x425.jpg

A fogyókúrát nem most kell elkezdeni. Novemberben a legfőbb szempont az étkezésben, hogy elegendő energiához jussunk az év végi hajrához, a lehető legjobban felturbózzuk az immunrendszerünket, hogy talpon maradjunk a gonosz vírusokkal szemben, és eléggé jóllakjunk, hogy a hosszú, sötét esték ne torkolljanak végtelen édesség nassolásba. De hogy teljesen érthetőek legyünk, példákkal mutatjuk meg, milyen egy egészséges őszi ebéd.

Tovább olvasom
2019\10\09 drbale 3 komment

Eddig nem ettek zöldséget a magyarok, de majd most!

zolds2.jpg

Megdöbbentő cikkben közölt az Index egy friss statisztikát arról, hogy az unió országai közül a magyarok esznek a legkevesebb zöldséget. Egész pontosan mindössze 30 százalékuk fogyaszt naponta zöldséget, dacára annak, hogy a rendszeres zöldségbevitel csökkenthetné a rák kialakulásának kockázatát, sőt, számos szívbetegség és a stroke is kevésbé fenyegeti a zöldségevőket. Ha te is a bűnös 70 százalékba tartozol, ne menj tovább! Megtanítunk zöldséget enni MOST, hiszen az egészséged múlik rajta!

Tovább olvasom